Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Descriere
Rafturile Cantilever sunt recunoscute ca fiind foarte eficiente pentru depozitarea articolelor lungi și cu forme dificile. Sistemele pe baze mobile sunt recunoscute ca fiind foarte eficiente pentru eficientizarea spațiului și creșterea capacității de depozitare. Puneți cele două împreună și aveți soluția de depozitare perfectă care maximizează fiecare centimetru de spațiu util.

Rafturile Cantilever mobile sunt rafturi Cantilever standard care sunt montate pe cărucioare mobile galvanizate. Rafturile pe baze mobile au nevoie de un singur culoar deschis la un moment dat,carucioarele mobile deplasându-se pe șine care sunt ncastrate în podea. Deplasarea cărucioarelor este controlata printr-un panou de comandă ușor de utilizat sau prin telecomandă. Cu numeroase funcții personalizabile, rafturile Cantilever mobile oferă o soluție excelentă în diferite medii de depozitare sau producție.

Configurarea sistemului cantilever ca soluție mobilă economisește spațiu în comparație cu rafturile standard în consolă și poate spori capacitatea de depozitare cu până la 200%. Fiecare segment mobil poate fi realizat în funcție de cerințele specifice sau configurat mai apoi, ținând cont de nevoile dumneavoastră de depozitare și de spațiul disponibil în depozitul dumneavoastră.

Sistemul mobil Cantilever oferă următoarele caracteristici și beneficii în forma standard:
Rafturi de consolă relativ ieftine deoarece sunt folosite componente standard
Brațe portante la înălțimi ajustabile
Creste gama de produse care pot fi depozitate
Economisesc aproximativ 67% din spațiul necesar pentru suporturile statice de consolă, sporind capacitatea de depozitare cu până la 200%
Gamă largă de accesorii
Tehnologie de vârf pentru susținerea funcțiilor opționale și ecran tactil cu afișaj grafic clar pentru o vizibilitate optimă
Conceput conform Directivei Europene 2006/42 / CE și DIN EN 15095.

Product specifications
Dimensiuni standard
Înălțimea rafturilor: până la 9 metri.
Lungimea brațelor: de la 0,6 până la 1,5 metri.
Lungimea căruciorului: până la 90 metri.
Viteză: până la 4,8 sau 4,2 metri / Min.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura