Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii de consultanta pentru solutii depozitare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Atunci când găsiți soluția potrivită de depozitare, este întotdeauna liniștitor să aveți un expert de partea dvs. Echipa noastră cu experiență și cunoștințe de vânzări și design vă oferă o combinație de cunoștințe valoroase, orientare și asistență practică.

Căutați o revizuire mai detaliată a depozitului sau a spațiului de depozitare? Dexion furnizează analize, sfaturi și sprijin permanent pentru a vă oferi exact acest lucru.

Analiză și sfaturi

Nu oferim doar sfaturi și îndrumări generale despre cerințele de depozitare; mergem mai departe pentru a vă oferi asistență și consultanță practică, cu o analiză mai detaliată a cerințelor de depozitare.

Instrumentele noastre proprii de analiză și simulare vor traduce nevoile dvs. de depozitare într-un raport de specificații, evaluând toate zonele depozitului dvs., inclusiv:

Echipamentul de configurare și depozitare de care aveți nevoie
Locațiile de depozitare a materialelor
Procesele optime de manipulare a materialelor și vitezele de ridicare
Nivelurile de inventar pentru a atinge nivelul necesar de servicii
Strategii de achiziție și reaprovizionare

Pentru a vă determina aspectul optim, fluxul de sistem și proces și pentru a vă asigura că depozitul dumneavoastră este optimizat în permanență, folosim și instrumentul nostru System Warehouse Intelligence (Sistemul inteligent Constructor pentru depozit) (C-WIS).

C-WIS este primul și singurul sistem inteligent al depozitelor care funcționează la anumite valori pentru a clasifica elementele stocului și pentru a îmbunătăți eficiența. Indiferent dacă modifică locațiile de stoc sau schimbă modelele dvs. de cumpărare, C-WIS funcționează din datele dvs. reale și poate fi rulat ca o analiză unică sau la capacitate continuă.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura